kontakt | english

Navigator


Navigator je polica životnog osiguranja kod koje ugovaratelj sam odlučuje o planiranom iznosu štednje po isteku ugovora, a istovremeno o iznosu koji će se isplatiti u slučaju smrti imenovanom korisniku. Navigator nije investicijsko ulaganje, ugovorene svote su garantirane. Sami odlučujete što i koliko želite planirati.

Ugovorite osigurani iznos za štednju jednak iznosu isplate u slučaju smrti. Također možete izabrati da iznos za štednju bude veći ili manji do 3 puta od isplate za slučaj smrti.


Zašto Navigator?

Ova polica životnog osiguranja omogućuje vama i vašoj obitelji točno određenu svotu za realizaciju životnih planova, kao i primjerenu financijsku zaštitu u slučaju smrti. Otkupna vrijednost police vam je dostupna već nakon 6 mjeseci uplaćene premije.


Mogućnost pripisa dobiti

Svake godine, ovisno o financijskim rezultatima poslovanja, u skladu s propisima, obračunat ćemo raspoloživi iznos dobiti te vas pismeno obavijestiti o iznosu koji se pripisuje.


Brzo i jednostavno, vi odlučujete o:

  • iznosu i periodu na koji želite štedjeti
  • iznosu isplate u slučaju smrti (1:3 do 3:1 prema štednji)
  • želite li platiti odjednom i riješiti sve brige ili želite plaćati redovnim mjesečnim (ili godišnjim) uplatama


Možete ugovoriti policu s minimalnim iznosom od 500 EUR za jednokratno, odnosno 20 EUR za mjesečno plaćanje te štedjeti na rok od 4 do 25 godina. Mogu se osigurati sve osobe od 18 do 65 godina.Primjeri

Najčešća pitanjaCopyright 2016 OTP Osiguranje d.d.