kontakt | english

Osiguranje života uz stambeni kredit u Splitskoj banci


Kupnja vlastitog stana, kuće važan je korak u životu, osnivanje vlastitog doma veliko je zadovoljstvo za cijelu obitelj ali istodobno s uzimanjem kredita pojavljuje se i briga za budućnost, posebice tijekom vremena otplate kredita.


U slučaju nepredvidivih okolnosti, kako će se moja obitelj nositi s otplatom kredita? Kako bi nepredvidivi događaji mogli utjecati na otplatu mog kredita? Kako bi se moja obitelj s tim nosila ukoliko se meni nešto dogodi? Kako mogu unaprijed osigurati otplatu kredita čak i ako se meni nešto dogodi?


OTP osiguranje pripremilo je upravo za korisnike stambenih kredita policu osiguranja života.


Kao korisnik stambenog kredita u Splitskoj Banci imate mogućnost osigurati svoj život na svotu osiguranja koja može biti u punom iznosu kredita, kao i na manje iznose, a pri tome se s tijekom otplate kredita osigurana svota smanjuje ravnomjerno svaki mjesec. Ukoliko nastupi osigurani slučaj, smrt uslijed bolesti ili nezgode, osiguranje će isplatiti banci osigurani iznos, na račun otplate kredita.


Zašto odabrati OTP policu osiguranja uz stambeni kredit?

  • Sigurnost vas i vaše obitelji svakog dana trajanja kredita – polica je prilagođena kreditu
  • Jednostavno ugovaranje - ugovorite policu u poslovnici banke u jednom koraku, brzo i jednostavno
  • Osiguranje za slučaj smrti uključuje i slučaj smrti uslijed nezgode
  • Premija se plaća mjesečno zajedno s otplatom kredita
  • Jednak iznos premije tijekom cijelog roka otplate kredita


Primjer


Žena (30) podiže stambeni kredit u Splitskoj Banci u iznosu od 85.000,00 EUR na rok otplate od 20 godina. Uz kredit ugovara i policu osiguranja na puni iznos kredita po kojoj se osigurani iznos ravnomjerno smanjuje tijekom otplate kredita dok mjesečna premija osiguranja ostaje ista.


Mjesečna premija iznosi 15,39 EUR.Još primjera

Najčešća pitanjaCopyright 2016 OTP Osiguranje d.d.